مجید حدادیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سطح زیر کشت باغات زیتون استان ۹ هزار و ۳۰۰ هکتار است که از این میزان شش هزار و ۵۰۰ هکتار بارور است.
وی افزود: در سال جاری ۲۱ هزار و ۵۰۰ تن دانه زیتون در استان تولید می شود که ۵۵ الی ۶۰ درصد بصورت برداشت سبز یا کنسروی و ۴۰ الی ۴۵ درصد به صورت برداشت روغنی بوده که جهت استحصال روغن به کارخانه های فرآوری و روغن کشی حمل می شود.
حدادیان پیش بینی کرد : از این میزان سطح زیر کشت باغات زیتون ۹ هزار تن دانه روغنی برداشت شود که با احتساب ۱۸ تا ۲۰ درصد ضریب تبدیل به روغن حدود ۱۷۰۰ تا ۱۸۰۰ تن روغن زیتون تولید شود .
به گفته ی وی؛ در حال حاضر ۸ واحد روغن کشی زیتون در منطقه طارم سفلی وجود دارد که محصول زیتون باغداران را بصورت دستمزدی روغن کشی و خریداری می کنند.
کارشناس مسئول زیتون استان قزوین گفت : محصول برداشت شده زیتون جهت استحصال روغن می بایست در شرایط مطلوب بارگیری و حمل شود تا روغن استحصالی از کیفیت بالایی برخوردار باشد.
حدادیان به باغداران زیتونکار توصیه کرد : زیتون ها را در داخل سبدهای مخصوص جمع آوری و در حداقل زمان ممکن؛ مراحل روغن کشی را انجام دهند.
وی خاطر نشان کرد : روغن زیتون بکر و طبیعی با کیفیت ممتاز حاصل دانه زیتونی است که در بهترین زمان برداشت شده و در شرایط مناسب بارگیری، حمل و توسط واحدهای فرآوری روغن کشی شود.
نظر شما